Westerbork 3 april

 

Afgelopen zondag hadden Kevin en Wesley hun 5de NK van het seizoen op hun thuiscircuit in Westerbork.

In de training zette Kevin een 13de tijd neer en Wesley heeft de training afgesloten met een 9de tijd.

De eerste manche zaten Kevin en Wesley er beide goed bij met de start. Kevin lag op een 4de plek en Wesley op een 8ste plek. Halverwege de wedstrijd ging Kevin er hard af. Door de val had hij schade aan de motor en bleef zijn gas hangen waardoor hij de pits in moest. Hij kon de wedstrijd snel weer hervatten en heeft de eerste manche afgesloten met een 21ste plek. Wesley ging de eerste manche ook niet lekker door een valpartij en kon zijn ritme niet vinden, hij is de eerste manche geëindigd op een 19de plek.

De tweede manche hadden de jongens weer een super start, beide in de top 10. Kevin begon in het begin van de tweede manche op een 14de plek, binnen 4 rondes maakte hij 5 plaatsen goed want hij kwam toen door op een 9de plek die hij tot het einde heeft weten vast te houden en daarmee heeft hij de tweede manche uiteindelijk ook afgesloten. Na ongeveer 2 rondes schoot het bij Wesley in de rug waar hij erg veel last van had, hij heeft de tweede manche wel uitgereden en hij heeft de tweede manche alsnog weten af te sluiten op een 14de plek.

Dit resulteerde uiteindelijk tot een 13de plaats voor Kevin in het dag klassement en in een 16de plaats voor Wesley in het dag klassement. Op naar aankomende zondag 10 april NK Lelystad.