Lochem 28 februari

 

De kop is er af.

Zondag 28 februari zijn Kevin en Wesley beide van start gegaan tijdens het ONK zijspan en quads in Lochem. Voor jongens een onbekende baan.

In de eerste rondes van de tijdtraining kwam Kevin door op een 23/25ste plek. Toen hij dit aangegeven kreeg heeft hij er alles aan gedaan om het goed te maken.  Door in de laatste ronde nog één keer aan te zetten kwam hij uiteindelijk uit op een nette 20ste tijd.  Wesley had een constante nette 21ste tijd.

De start van de eerste manche ging niet goed, Kevin kwam na de eerste ronde door op een 26ste plek en Wesley op een 24ste  plek. Uiteindelijk heeft Kevin de 1ste manche afgesloten met een 23ste plek en Wesley met een 20ste plek.

De tweede manche hadden beide jongens weer geen goede start omdat het startveld bevroren was. Wesley reed op een 16de plek maar kreeg halverwege de wedstrijd een steen op zijn neus waardoor hij een bloedneus kreeg. Wesley zakte terug naar een 25ste plek. Kevin heeft de wedstrijd afgesloten met een 19de plek. Deze wedstrijd resulteerde tot een 19de plaats voor Kevin en een 23ste plaats voor Wesley in het dag klassement.

Op naar de volgende wedstrijd op 6 maart in Heerde.