Oldebroek 26 maart

 

 

Zaterdag 26 maart hadden de jongens hun 4de NK van het seizoen in Oldebroek.

In de training zette Kevin een 29ste tijd neer en Wesley een 35ste tijd. De MX1 en MX2 waren samengevoegd en ze waren intotaal met 40 rijders.

De eerste manche was Kevin als laatste weg met de start. Wesley zat in het midden van het veld. Wesley is de eerste manche geëindigd op de 30ste plek. Door een val kwam Kevin terecht op de laatste plek en is terug gereden naar een nette 33ste plek en heeft hiermee de eerste manche afgesloten.

De tweede manche was Kevin goed weg met de start, hij lag ongeveer op een 15de plek. Wesley lag tijdens de start ongeveer op een 18de plek. Door een valpartij na de eerste bocht waarbij meerdere rijders betrokken waren kwam Wesley ook ten val, Kevin werd hierdoor ook gehinderd. Wesley is van een 38ste plek terug gereden naar een 30ste plek en heeft hiermee de tweede manche afgesloten en Kevin heeft de tweede manche afgesloten op een 29ste plek.

Uiteindelijk resulteerde dit in het dag klassement in een 14de plek voor Wesley bij de MX1 en met de MX2 erbij in een 27ste plek. En voor Kevin bij de MX1 in een 16de plek en met de MX2 erbij in een 31ste plek.

Op naar het aankomende weekend, dan vindt de 5de NK van dit seizoen plaats op het thuiscircuit van de jongens in Westerbork.