Varsseveld 3 september

Na een korte zomerstop hadden de jongens afgelopen zaterdag weer een NK.

In de training ging het niet goed, de jongens konden beide niet goed in hun ritme komen. Kevin zette in de tijdtraining een 31ste tijd neer tussen de mannen van de MX2, deze dag waren ze weer samengevoegd. Achteraf klopte deze tijd niet omdat zijn transponder stuk was. Wesley zette in de tijdtraining overall een 26ste tijd neer.

In de eerste manche verliep het in het begin nog niet vlekkeloos. Kevin had een slechte startplek omdat hij zich niet goed had geplaatst in de tijdtraining door het probleem met de transponder. Wesley kwam in het begin van de wedstrijd ten val, maar door de wedstrijd snel weer te hervatten wist hij terug te rijden naar een keurige 6de plek van de MX1. Kevin is de eerste manche geëindigd op een 9de  plek van de MX1.

In de tweede manche zat Wesley tijdens de start al in de top tien van het startveld. Hij wist tot het in de in de top tien te blijven rijden en heeft de tweede manche uiteindelijk afgesloten op een super goede 3de plek van de MX1! De tweede manche verliep voor Kevin ook al een stuk beter als de tijdtraining en de eerste manche. Hij heeft de tweede manche afgesloten op een 8ste  plek!

In het dagklassement MX1 resulteerde dit tot een keurige 3de plaats voor Wesley en een nette 7de plaats voor Kevin.

Zeer tevreden gaan we naar het NK in Markelo aankomende zondag.