Mill 22 mei

 

In de training zette beide jongens een super tijd neer. Wesley heeft de tijdtraining afgesloten met een 4de tijd en Kevin heeft de tijdtraining afgesloten met een 5de plek.

In de eerste manche kwam Wesley tijdens de start ten val, doordat er meerdere rijders bij betrokken waren werd Kevin hierdoor gehinderd en kwam hij later weg. Halverwege de wedstrijd kwam Wesley in de hekken terecht door een kapotte achterrem. Hij heeft de eerste manche wel uitgereden en afgesloten met een 13de plek. Kevin heeft de tweede manche constant gereden en afgesloten met een 7de plek. De MX2 en MX1 waren in de vrijetraining en tijdtraining apart ingedeeld en in de eerste en tweede manche waren ze wel samengevoegd.

In de tweede manche zaten de jongens halverwege het startveld. Na ongeveer driekwart van de wedstrijd ging Kevin er hard af, hij hervatte de wedstrijd en heeft hem uiteindelijk afgesloten met een 10de plek. Wesley heeft de tweede manche afgesloten met een keurige 4de plek.

De totaal uitslag van het dagklassement was een 7de plek voor Wesley en een 8ste plek voor Kevin.

Aankomende zondag hebben ze NK Halle, dit staat niet aangegeven op de wedstrijd kalender omdat deze wedstrijd er onverwachts tussen is gekomen.