Lelystad 10 april

 

Afgelopen zondag hadden de broertjes een NK in Lelystad.

In de training zette Kevin een 20ste tijd neer en Wesley een 16de tijd. Lelystad is een harde baan en dit ligt Kevin niet, Wesley daarin tegen wel.

In de eerste manche bleef Wesley bij de start aan het hek staan. Kevin lag toen ongeveer op een 20ste plek. Na een inhaalrace zat Wesley ongeveer in het midden van het deelnemersveld. Kevin heeft de eerste manche constant gereden en afgesloten op een 17de plaats. Wesley heeft de eerste manche afgesloten op een 13de plaats.

De tweede manche bleef Kevin tijdens de start aan het hek staan. Binnen twee rondes kwam hij al door op een 19de plek. Wesley lag tijdens de start ongeveer op een 17de plek. Halverwege de wedstrijd kwam hij door op plek 11, helaas ging hij er toen hard af. Hij heeft de wedstrijd wel uit kunnen rijden en afgesloten met een 21ste plek. Kevin heeft de tweede manche afgesloten met een keurige 13de plek.

Dit resulteerde uiteindelijk tot een 14de plek voor Kevin in het dag klassement en in een 17de plek voor Wesley in het dag klassement. Aankomende zondag 17 april hebben ze hun 7e NK van dit seizoen in Veendam.