Halle 29 mei

 

Afgelopen zondag hadden Kevin en Wesley een NK op het circuit van Halle.

In de tijdtraining zette Kevin een 15de tijd neer. Wesley zette in de tijdtraining een 13de tijd neer. Deze NK waren de MX1 en MX2 gewoon apart, er was een sterk deelnemersveld. Beide redelijk tevreden.

In de 1ste manche lag Kevin tijdens de start ongeveer op een 18de plek met de start. Wesley viel de tweede bocht na de start. Na ongeveer een halve wedstrijd ging Wesley hard onderuit. Na even stil te hebben gezeten had hij de wedstrijd weer hervat. Toen de 1ste manche werd afgevlacht gaf Wesley direct aan veel last te hebben van zijn bovenarm. De EHBO vertrouwde het niet en heeft Wesley toen doorgestuurd naar de eerstehulp waar er foto’s van zijn arm en rug/nek wervels zijn gemaakt. Gelukkig bleek er niets gebroken te zijn.                                                                          Kevin heeft de 1ste manche constant gereden en afgesloten met een 13de plek. Wesley is de 1ste manche geëindigd op een 20ste plek.

De 2de manche lag Kevin tijdens de start ongeveer op een 14de plek. Hij heeft driekwart van de wedstrijd op een 10de plek gereden maar omdat hij last kreeg van duizeligheid zakte hij de laatste rondes af. Hij heeft de 2de manche uiteindelijk afgesloten met een 13de plek.

De totaal uitslag van het dagklassement was een 13de plek voor Kevin.

De volgende wedstrijd is 12 juni in Markelo.

 

 

 

  • start
  • tevreden